“Markanızın sesini açın”

Sektörün gelişmesine katkı sağlayacak tüm konuları gündeme taşımayı hedefleyen Reklamverenler Derneği, marka iletişim stratejilerinde radyonun hak ettiği yere ulaşması için 28 Kasım 2007 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak’ta “Markanızın Sesini Açın” konulu bir konferans düzenliyor.

Reklamverenler Derneği (RVD), düzenlenecek Radyo Konferansı’nda reklâm ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor. “Markanızın Sesini Açın” konferansında, radyonun yeri, markaya kattığı değer, radyo ve gelecek masaya yatırılacak.

Her on kişiden yedisinin radyo dinlediği ve haftalık dinlenme süresinin 11 saati bulduğu verileri üzerinden yola çıkarak radyonun hak ettiği yeri bulması amacıyla düzenlenen konferansta, Radyonun Mecra Olarak Değeri, Radyo Araştırmasında On Yıl, Radyo Erişim Fırsatları, Kreatif Açıdan Radyo, Teknolojik Gelişmeler ve Radyo gibi konular tartışılacak.

Reklamverenler ve etkin bir iletişim aracı olan radyo arasında yeni iletişim kapılarının açılmasında önemli bir rol oynayacak konferans, RVD Başkanı Hakan Uyanık’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Moderatörlüğünü Cem Ceminay’ın üstlendiği konferansta, Radioville Kreatif Direktörü Tim Craig, Universal McCann Yönetici Ortağı Mark Middlemas, Ipsos Medya Direktörü John Stockley, Radyo İzleme Araştırma Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Güleryüz, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy, Ipsos KMG Medya ve Yeni Paneller Direktörü Yaprak Aykan, Alâmetifarika’dan Serdar Erener, Koç Medya’dan Müjde Etkin, Equinox’dan Figen Aytekin, Power Gurup’tan Haldun Altılar gibi sektörün önemli isimleri konuşmacı olarak katılacak.

Leave a comment

Filed under Vural Çakır

Leave a comment